Monday, December 3, 2007

Zo maak je chips van pastinaak

Zo maak je chips van pastinaak
Een pastinaak is een bijzondere groente. Het lijkt op een winterwortel maar het is wit in plaats van oranje. Wel eens chips gegeten van pastinaak? Probeer het eens!
Dit heb je nodig
1 pastinaak
een dunschiller of kaasschaaf
vet of olijfolie
zoutZo maak je hetSchil de pastinaak met een dunschiller. Maak met een dunschiller of kaasschaaf dunne plakjes van de pastinaak. Je kunt ze nu in de frituur bakken (of door wat olijfolie heen halen en 10 à 15 minuten bakken in de oven op 220 graden) Na het bakken de chips bestrooien met wat zout. Nog een leuk idee! Maak op dezelfde manier rode-bieten-chips!
Wil je ook eens knolselderijsoep met aardpeer eten? Als je in de buurt van Utrecht woont, dan kan dat. Kijk op deze site voor meer informatie!

No comments: